178LaSelva

(znaleziono: 3)

LaSelva działa w południowej Toskanii i już od 1980 roku zajmuje się naturalnymi uprawami. By spełniać najwyższe normy jakościowe i otrzymywać certyfikaty, opiera się o wytyczne rozporządzenia Unii Europejskiej w sprawie rolnictwa ekologicznego. Ich gospodarstwo jest niezwykle wszechstronne: zajmuje się uprawą nie tylko warzyw i owoców, ale także zbóż, a nawet mieszanek paszowych.
Marka jest żywym przykładem na to, że rolnictwo może być ekologiczne i nie musi agresywnie wykorzystywać dostępnych zasobów natury, a co więcej, może z nią współpracować. Rotacja upraw w LaSelva następuje co 6-7 lat. Gleby w gospodarstwie są utrzymywane łagodnymi metodami, by pozostawały naturalnie urodzajne i żyzne. To przekłada się na jakość produktów.

Ostatnio dodane opinie

uwielbiam :)
Opinia z Opineo.pl
Bez cukru w przystępnej cenie a to już coś!
Opinia z Opineo.pl
Bardzo dobre masło orzechowe i co najwazniejsze bez cukru!
Opinia z Opineo.pl
brak informacji, że produkt zawiera śladowe ilości glutenu
Ewa, Mikołów
smaczna i zarazem zdrowa przekąska
Opinia z Opineo.pl
Najlepsza pasta jaką miałam.
Opinia z Opineo.pl
Bardzo dobre masło orzechowe i co najwazniejsze bez cukru!
Opinia z Opineo.pl
Strona korzysta z plików przepysznych ciasteczek (cookie) w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij komunikat
pixel