Krokus

(znaleziono: 70)

Firma Krokus Przetwórstwo Owoców i Warzyw to rodzinne przedsiębiorstwo z tradycjami sięgającymi 1993 roku. Marka działa w Pająkowie na granicy województw mazowieckiego i lubelskiego, niedaleko Kazimierza nad Wisłą, Janowca i Puław. Początkowo przedsiębiorstwo zajmowało się wyłącznie eksportem, by na rodzimym rynku pojawić się w 2004 roku.
Krokus jest członkiem Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego oraz Sieci Dziedzictwa Kulinarnego. Ich produkty polecano w przewodnikach kulinarnych Le Guide de Gourmands i SlowFood Polska. To laureat tytułu Polskiego Producenta Żywności i Lauru Marszałka Województwa Mazowieckiego.
Firma produkuje przetwory w oparciu o zasady GHP/GMP oraz HACCP.

Krokus Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk

Pająków 25b

26-704 Przyłęk

TEL. 48 6775023

Przetwory.com

Ostatnio dodane opinie

bardzo polecam pyszne :)
Milena, Marki
Bardzo dobra mąka, świetnie nadaje się na zakwas bezglutenowy.
Opinia z Opineo.pl
bardzo dobry
Opinia z Opineo.pl
super miękkie
Opinia z Opineo.pl
bardzo dobry
Opinia z Opineo.pl
Fantastyczne produkty! W szczególności polecam bakalie, jakość premium, pyszne i ekologiczne! Rewelacja!
Opinia z Opineo.pl
pozytywna
Opinia z Opineo.pl
Zdrowa przekąska, alternatywa dla pszenicy
Opinia z Opineo.pl
Świetny makaronik dla dzieci, zachęca do jedzenia, jest smaczny, bez jajeczny.
Opinia z Opineo.pl
Orzechy jak zawsze bardzo smaczne i BIO. Polecam, podnoszą endorfiny :)
Opinia z Opineo.pl
BARDZO DOBRY
Opinia z Opineo.pl
Polecam, bardzo dobry.
Opinia z Opineo.pl
Najlepsze makarony na świecie! Idealne dla diabetyków. Idealnie zastępują mi zwykłe makarony,których nie mogę jeść. Trzeba je dobrze przepłukać,bo inaczej mają delikatny rybi zapach.
Patrycja, Sulejówek
Strona korzysta z plików przepysznych ciasteczek (cookie) w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij komunikat
pixel